Gulvafhøvling i Aalborg

Professionel gulvafhøvling i Aalborg og resten af Nordjylland

Trænger dit gulv til en grundig behandling, hvor en klassisk afslibning ikke er nok, tilbyder Gulvafslibning v/Lars Bo Nielsen også gulvafhøvling. Der er tale om et større indgreb ved en gulvafhøvling, hvor overfladen af gulvet bliver udjævnet og gjort pænt igen, hvis det har store dybe ridser, er skævt eller lignende. Jeg tilbyder en gennemført professionel afhøvling af dit gulv, som gør dit gulv så godt som nyt igen. Det er klart den mest økonomiske løsning af vælge denne afhøvling frem for en udskiftning af gulvet, da jeg har de rette maskiner til at udføre arbejdet grundigt og effektivt.

Tag fat i en erfaren fagmand

Selvom det på papiret er muligt for privatpersoner selv at udføre gulvafhøvlingen, så anbefaler jeg, at du tager fat på os. Mine mange års erfaring i branchen og faglige viden sikrer dig, at det er de rette teknikker, maskiner og materialer, der benyttestil arbejdet. Det betyder at du undgår at få ødelagt gulvet, hvilket kan hænde for privatpersonen, der måske ikke har prøvet at afhøvle før.

Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud

Det kan være en vanskelig opgave at høvle gulvet, hvis du ingen tidligere erfaring har med opgaven. Du kan derfor med fordel tage kontakt til Gulvafslibning v/Lars Bo Nielsen på tlf. nr.: 40 50 80 30, via mailadressen: larsbo@gvdnet.dk eller via kontaktformularen. Jeg sidder klar til at vejlede og rådgive dig, så du får den helt rigtige behandling til den helt rigtige pris. Jeg opererer primært i Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland, men kører også gerne sydpå, hvor jeg blandt andet har kunder i Viborg og omegn.

Husk at vi også tilbyder lud- og sæbebehandling af gulve.